CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 25 October 2011

kenape weh ?

tk faham aku ngan dorang , ape doe sala aku sampai korunk wat aku cnie . korang perfect sangat ker ? tk kan . so shut up and do your own work k ! aku susah kan korunk ke lau aku alek awal ? tk kan . aku tau laa kounk ade yg dah pandai , tp agak agak laa kawan . aku nak jer face to face ngan korunk . aku okayy . anytime and anywhere . juz aku malas je , yea , sorang panas baran , suke hentak hentak and pape ah , pokonyer tak faham ngan korunk skunk . surry to say , aku fed up ngan korunk . too much :( !

Monday, 17 October 2011

saturday ~

haa , orang p sane wat keje or study . yang tatay ney tah pape tah dy buad . lastlast , nothng yang msok dalam otak . 2 laa tatay kan . btw , i edit this photo laa , 2 my luvely coysin <3 . hee , sayang awak tau . picture awak je ek saye msokkan , coz awak the cuttest one than me . muuuaaah ! i lap u forever tau .

haha , comell kan dy ney .. <3 <3 <3


wah wah ~ rajeeeen nyer awak bace buku kan . dats why i lap youuuu XD

Friday, 14 October 2011

what's in your mind ???

haa , pelek doe tatay ney . haishhh , mlm nie ade mcm2 fell . dats why laa 2lis what's in your mind . so , i can write anythng in my mind . rght ? haha , sewel sudaaa . erm , dush ! nak pakai baju pe ney tok esok . lagylagy ade budak samttaj , susah laa . ne tk nyer , dak laki samttaj en batak lau tgok bdk pompuan samttaj . hahaha , tol tk ? lau tk betol , surrry :D . act , i dun like laa lau kuar ade brtmbg dgn dakdak laki yg ter sengal . hush ! susaaaaa . err , god thanx for give me a change to going there . alhamdulilahhh , so guys . sok jangan maen maen pulak . belajar kayy . haha .. okayy . btw , i will misss youu BUDAK . bile laa kau nak balek kan . bosan siot ! 

dimple story begin here

hyet XD ,,, long time no postingposting la . miss my blog ney . tak da pape nak story act , saje nak menggedix gedix ! haa , okayy stop . erm , spm juz tggal 29 arie , but tatay ley lagy menghadap benda benda ney . haha , okayy promise pasney blaja :PP miss my gedix laa . apasal tk text lgsg eh ? ouhouh , abes kdit ek ? haaaa , confom tuh . okayy , see u later with my bored story . btw , mogashippo . i will miss uolls k . sumpahsumpah >.<