CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 25 October 2011

kenape weh ?

tk faham aku ngan dorang , ape doe sala aku sampai korunk wat aku cnie . korang perfect sangat ker ? tk kan . so shut up and do your own work k ! aku susah kan korunk ke lau aku alek awal ? tk kan . aku tau laa kounk ade yg dah pandai , tp agak agak laa kawan . aku nak jer face to face ngan korunk . aku okayy . anytime and anywhere . juz aku malas je , yea , sorang panas baran , suke hentak hentak and pape ah , pokonyer tak faham ngan korunk skunk . surry to say , aku fed up ngan korunk . too much :( !